HOME | LINKURI | CONTACT


 

De ce sa renunt la fumat? Ce pret are tigara electronica?

Foarte multi oameni au in comun un obicei care devine tot mai costisitor si plin de riscuri, iar acest obicei este fumatul. Tigarile clasice au un pret din ce in ce mai mare si multi fumatori se orienteaza spre o alternative mai sanatoasa, in timp ce altii se uita dupa metode mai ieftine pentru a-si satisface nevoia de nicotina.

 

Desi sunt multe metode de renuntat la fumat, tigara electronica este una din putinele care chiar au efect si a ajuns sa fie tot mai cautate de cei ce doresc sa renunte la fumat. Toate tigarile electronice sunt lipsite de fum, gudron si alte substante toxice si pot fi folosite pretutindeni.

 

Costurile de exploatare sunt mult mai reduse si mai mult de atat tigarile electronice furnizeaza exact cata nicotina ai nevoie, mai putin toate elementele nocive continute in produsele de tutun clasice si fara a afecta sanatatea celor din jur. Costul tigarilor electronice este rapid amortizat datorita costurilor implicate in vapatul electronic.

 

Este important de stiut despre tigara electronica este faptul ca ea ofera cantitatea dorita de nicotina fara a afecta fumatorul si fara gudron si alte substante nocive. Cand vapati, nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu cantitatea de monoxid de carbon pe care o inhalati, si totusi beneficiate de exact aceeasi satisfactie ca si inainte pentru ca primiti doza de nicotina cu care corpul este obisnuit. In final fumatorii sunt dependent de nicotina si nu de fumul de tigara cu toate componentele nefaste.

 

Desi se nicotina nu este o subtanta fara riscuri, totusi consumata cu moderatie in cantitatile din lichidele pentru tigari, ea este complet sigura si are un efect stimulant, asemanator cofeinei, ajutand la combatarea starilor stresante si confera o senzatie de relaxare fumatorului.

 

Utilizarea tigarii electronice ajuta la circulatia sangvina si intr-o perioada scurta din momentul in care ati decis sa treceti pe vapat veti simti imbunatatiri semnificative in starea fizica generala.

 

In afara beneficiilor evidente implicate in fumatul electronic si mediul inconjurator va avea numai de castigat. Tigarile electronice nu polueaza mediul inconjurator necontinand elementele nocive din tigarile traditionale.

 

Fumatul electronic schimba vietile fumatorilor, asigurand o stare fizica mai buna si in acelasi timp oferind o alternative mult mai ieftina decat tigarile traditionale. Marea varietate de lichide de tigari electronice si concentratii de nicotina a sortimentelor de lichide oferite va asigura un lichid pentru toate gusturile.

 

Va recomandam magazinul www.vapori.ro care ofera o gama larga de e-tigari cu transport gratuit. Sunt distribuitori ai celor mai curate lichide de tigari de pe piata mondiala: Lichid liqua si Ecopure .

 

 

 

 

 

 

trafic rankingStatistici web